Spring overskrift over og gå videre.

Lige nu! 300:– EKSTRA rabat på køb over 4000:–. Kode: 300OFF

Slutter om:

Altanafskærmning

594 stk produkter
Viser 24 av 594 produkter
1
...
25

Populære filtre

Kært barn har mange navne; balkonbeskyttelse, privatlivsskærm, balkonskærm. En balkonbeskyttelse kan være både praktisk, hvis du vil undgå naboers indblik eller få lidt skygge fra solen, når den står højest på himlen, og også skabe en hyggelig stemning på din balkon. Vælg en af vores modeller billigt online hos os på trademax.dk

0

Hvilke størrelser findes der på balkonbeskyttelse?

Hos os på trademax.se finder du billige balkonbeskyttelser i forskellige størrelser og modeller. Vi har balkonskærme i forskellige farver og materialer såsom antracitgrå, hvid, creme og stribet for at nævne nogle få. Vi har også et bredt udvalg af størrelser på balkonbeskyttelserne, så du kan finde en, der passer til din balkon.

Hvordan sætter jeg en balkonbeskyttelse op?

Der er ingen vanskeligheder med at sætte vores balkonbeskyttelser op. Hver balkonbeskyttelse har øjer i aluminium, som du nemt kan sætte skærmen op med. Der medfølger også en snor til opstillingen.

Hvilke egenskaber har en balkonbeskyttelse?

Hos Trademax kan du finde flotte og prisvenlige balkonbeskyttelser til at sætte op på din balkon. De beskytter både mod UV-stråling og er også vandtætte. Nogle er designet til at slippe vinden igennem, så det ikke bliver for varmt på din balkon.

Hvad skal jeg tænke på inden jeg køber en balkonskærm?

Før du køber en balkonskærm, skal du måle, så du får den rigtige størrelse til netop din balkon. Der findes balkonskærme i forskellige størrelser, bredder og højder for at passe til alle forskellige typer af balkoner. Velkommen ind til os på nettet, så hjælper vi dig med at finde din favorit blandt vores balkonbeskyttelser.