Spring overskrift over og gå videre.

Lige nu! 300:– EKSTRA rabat på køb over 4000:–. Kode: 300OFF

Slutter om:

Viser 1 av 1 produkter

Udsmyk din balkon med en dekorativ og praktisk parasol fra os hos Trademax. En parasol til din balkon giver dig mulighed for at udnytte pladsen meget bedre. En robust parasol på din altan gør det ikke kun mere behageligt at sidde udenfor på varme sommerdage, men undgår også direkte sol. Du vil også kunne være i læ på de dage, hvor der er lidt regn i luften, og du gerne vil sidde udenfor og drikke en kop kaffe eller bare få lidt frisk luft. En parasol på din altan kan også give tiltrængt skygge indendørs, da den kan flyttes og vinkles.

Skab skygge og køl ned med balkon parasol

 • Hvilke fordele er der med en balkon parasol?

  De stilfulde altanparasoller, som du kan finde hos Trademax, fylder ikke meget, da de har et lige snit og derfor kan placeres direkte mod en væg. På denne måde kan du udnytte din balkon bedre og få den skygge, du har brug for til en behagelig terrasse.
 • Hvordan kan jeg stille min balkon parasol?

  Altan parasollerne i vores sortiment af Trademax er halvcirkelformede, og når du tilføjer en parasolfod, kan du placere den tæt på væggen med et bord eller en siddeplads foran den. Parasol stangen kan også placeres i midten af bordet, hvis du har et altanbord, der er tilpasset til altanparasoller.
 • Kan balkon parasollen tåle regn?

  Fordi vores stilfulde balkon parasoller er robuste og nemme at rengøre, kan du have dem ude i al slags vejr. De balkon parasoller, du finder hos Trademax, er fremstillet af UV-resistent polyester, der ikke falmer. For at den skal kunne modstå regn, bør du behandle den med vandafvisende spray.
 • Hvordan folder jeg min balkon parasol ud?

  For at gøre det nemt at folde din altanparasol ud og ind, er der en drejemekanisme, som gør den praktisk at bruge. Parasollen leveres usamlet, men hvis du følger vejledningen, er den nem at samle.