Spring overskrift over og gå videre.

Lige nu! 300:– EKSTRA rabat på køb over 4000:–. Kode: 300OFF

Slutter om:

Viser 24 av 76 produkter
1
...
4

Med en hængende eller frithængende parasol kan du skabe en ekstra udestue, der er beskyttet mod solen. En frithængende parasol giver dig et fleksibelt rum, hvor du kan placere et spisebord eller havemøbler uden at blive generet af parasollens fod. En hængeparasol bøjer sig blidt over det rum, du ønsker at beskytte, og giver en luftig og livlig fornemmelse. Hos Trademax finder du et bredt udvalg af frithængende parasoller, der passer til din terrasse eller gårdhave. De giver dig den skygge, du har brug for, når du sidder udenfor og spiser eller hygger dig på både varme dage og dage med let regn.

Hvad er fordelene ved en hængeparasol??

Med en af de praktiske og stilfulde hængeparasoller, som du kan finde hos Trademax, kan du nyde godt af parasollens fulde skygge og beskyttelse uden at skulle opholde dig tæt på parasollens fod. Du kan rette din frithængende parasol i den retning, hvor der er mest brug for den, og vinkle den for at undgå forstyrrende sollys. Med en frithængende parasol kan du skabe en hyggelig spiseplads eller en terrasse, hvor du kan slappe af.

Hvordan folder jeg en hængeparasol ud?

En frithængende parasol kan nemt foldes op og ned ved hjælp af den praktiske drejemekanisme. Parasollens stof er lavet af polyester, som beskytter mod skadelige UV-stråler og skaber en behagelig atmosfære. Det faktum, at parasollens fod er lidt væk fra selve parasollen, giver dig ekstra generøs skygge og et behageligt tag, der også beskytter dig i tilfælde af regn, mens du sidder og spiser.

Hvor stor fod skal jeg bruge til en frithængende parasol?

Jo større din parasol er, jo større fod skal du bruge for at holde den hængeparasol godt på plads. Hvis det blæser kraftigt, er det altid en god idé at folde din frithængende parasol ind, så den ikke bliver en vindfælde. Hvis du har spørgsmål om, hvilken parasolfod der passer til din hængeparasol, kan du kontakte os på Trademax kundeservice.