Spring overskrift over og gå videre.

Sommerens lave priser - spar op til 70%!

Viser 24 av 27 produkter
12

De fleste mennesker længes efter sol og badning. Picnic og spil ved stranden giver afslapning og ekstra D-vitamin fra solens stråler. Men for at få mest muligt ud af det, er du stadig nødt til at komme væk og få noget skygge. Hos Trademax har vi de parasoller, der gør din dag til en succes. Du kan kravle ind under parasollen og få et øjebliks skygge og beskyttelse mod vinden. De parasoller, du finder hos os, kan også vinkles, så du ikke behøver at flytte dig, når solen bevæger sig. En solparasol er lige så velegnet til poolen som til stranden, da den både kan sættes fast i sandet og fastgøres til en parasolfod.

Strandparasol giver beskyttelse og afkøling

  • Hvilke fordele har en strandparasol?

    De strandparasoller, som du kan finde hos Trademax, er nemme at medbringe, når du tager på stranden, fordi de er lette og sammenfoldelige. Du kan placere, folde ud og vinkle efter behov. Parasoller giver skygge og giver dig mulighed for at markere din egen plads på stranden. Solbadning er godt for humøret og helbredet, og en parasol kan også give dig afkøling og skygge.
  • Beskytter en strandparasol mod UV-stråler?

    Mange af de strandparasoller, som du kan finde hos Trademax, er fremstillet af polyester, der ikke falmer, og som beskytter mod UV-stråler. Stoffet beskytter også mod vind og er et behageligt sted at hvile sig i løbet af dagen. Hvis du ønsker at ligge under parasollen og læse en bog, sove lidt eller bruge den, når det er tid til frokost, har du et fredeligt og hyggeligt sted.
  • Hvor stor strandparasol skal jeg vælge?

    Det er rart at have en stor strandparasol, hvis I er flere, der bruger den, men I kan også vælge at have et par mindre parasoller og stille dem op på stranden. Hvis du har spørgsmål om de parasoller, som vi tilbyder hos Trademax, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice.