Spring overskrift over og gå videre.
Viser 24 av 608 produkter
1
...
26

Populære filtre

En parasol er en afskærmning mod solen. Du kan bruge den til at beskytte dig mod solen og i nogle tilfælde endda mod let regn. Den fungerer som en meget stor paraply og kan altid foldes sammen. Det er mest almindeligt at have en, der er fastgjort til jorden eller en konstruktion, hvor foden er fyldt med noget, der vejer meget. Dette forhindrer, at parasollen flyver væk eller vælter. Det afhænger naturligvis af omstændighederne og vejret på det sted, hvor parasollen er placeret. I tilfælde af en orkan vil enhver parasol sandsynligvis flyve væk.

Parasol mod sol og regn

Hvorfor hedder det parasol?

Ordet parasol er sammensat af to latinske ord, der hver især betyder at afværge og sol. Sole er ordet for sol, og parare er ordet for afværge. Du afværger simpelthen solen fra at skade dig. Det danske ord parasol kommer fra fransk, hvor det også hedder parasol.

Hvordan bruger jeg en parasol bedst?

Det er bedst at bruge den ved at holde den let tilgængelig, når solen er stærk udenfor. Det er trods alt velkendt, at for meget sol kan være skadeligt. En parasol kan derfor være vigtig, hvis du er ude i den stærke sol. Hvis det drypper lidt, kan du også beskytte dig mod let regn takket være din parasol.

Hvordan får jeg min parasol til at stå stabilt?

Du køber enten en parasol, som du fastgør til huset eller til jorden. Der er også parasoller, som du kan flytte med dig. Den flytbare kan du sætte i den medfølgende fod, som du fylder med noget, der forankrer den i jorden. Vand og sand er almindelige fyldmaterialer. De er også nemme at hælde ind og ud på plads. Så skal du bare tage den lette fod med dig, når du tager hjem.