Ny parasol til haven

783 stk produkter
Kampagne
130946(1).jpg

Det er vigtigt at skabe skyggeplads på terrassen og i haven, så at solens farlige stråler ikke tager overhånd. Hvis du søger en parasol, hængeparasol, markedsparasol eller altanparasol finder du den på Trademax.dk. Uanset om du skal have en stor parasol eller en lille parasol kan vi tilbyde alternativer i mange forskellige farver og former. En parasol er ikke kun en effektiv måde at beskytte dig og dine nærmeste mod solen, men også et smukt havemøbler der danner en fin atmosfære i have, på terrasen eller altanen,

Nyd dejlige stunder i skygge af en parasol

Solens lys er livets gave og noget vi særligt her i norden kan gå og glæde os til i flere måneder, men det kan blive for meget af det gode! Solstråler giver liv og varme men også overhedning, UV-stråling og solskoldning. Når du indretter din have, altan eller terrasse er det vigtig at tage højde for solens påvirkning og sikre at der findes mulighed for skyggeplads.

Smart hængeparasol

Skal du finde en en parasol til haven, terrassen, en udeservering eller større tagterrasse er en hængeparasol et super valg. Hængeparasoller er lette at folde ind og ud, giver skygge over et stort område og gør det lettere at anbringe møbler under solskærmen. De fleste hængeparasol kan også justeres og vinkles helt frit med håndtag. Husk at en hængeparasol skal have en ekstra tung parasolfod for at stå stabilt. Vælg en parasol med hjul under foden, så kan du let flytte den rundt.

Klassisk haveparasol

Hvis du elsker klassiske havemiljøer med store parasoller i f.eks. træ og kanvas er en traditionel parasol eller en markedsparasol det du skal bruge. Men central anbragte stænger står klassiske parasoller stabilt og kræver meget lidt plads når de er foldet sammen. Klassiske parasoller fås også i kompakte størrelser med lav vægt, som gør dem meget lette at flytte rundt.

Parasol til altan, balkon, strandtur eller rejse

Med en lille parasol kan du få skygge på din altan og nyde lange sommerdage med en god bog i den friske luft uden at brænde dig i solen. En altanparasol, strandparasol eller solskærm er praktiske og små parasoller, der kan bruges til alle situationer. Tag din lille parasol med på udflugt så du, dine bør eller dine husdyr kan nyde vejret uden solskader eller hedeslag på stranden, i parken eller på heden. Særligt små børn bør altid beskyttes med en solskærm, når man tager på tur.

 

 

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Varemærke
Vandtæt
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Materialetype
Antal stole
Udvidelsesbart
Form
Funktion
Stil
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampagne
Udseende
Sammenfoldelig
Aftageligt stof
Forventet levering inden 10 hverdage
Kampagne