Markise håndsving & markisestof

57 stk produkter
1108307(3).jpg

Med et markisestof kan du blokere for solen, skabe en behagelig skygge på varme sommerdage og samtidig tilføje lidt ekstra farve til husets facade. Markisestof fås i mange farver og mønstre, så det er nemt at finde den helt rigtige markise til din terrasse, indgang eller have. Nutidens markisestof er UV-bestandigt og modstandsdygtigt over for afblegning. Det betyder, at markisen bevarer den samme farve i mange år, selv om den ofte bliver fældet ud og skal kæmpe mod sollyset. Hos Trademax har vi forskellige typer markisestof, så tag et kig og find det stof, der passer til dig.

En markise giver en kølig og behagelig skygge

Kan markise stoffet tåle vand?

Ja, et markisestof er vandafvisende. Det betyder, at du trygt kan lade din markise være udfoldet og slippe for let regn. Den er dog ikke beregnet til de værste tordenvejr. I de værste storme er det bedre at folde markisen sammen og blive indendørs i et stykke tid, indtil vejret bliver bedre.

Hvordan rengør jeg min markise?

Den bedste måde at rengøre et markisestof på er at starte med at skylle det med lunkent vand. Gnid derefter sæbespåner ind med en blød børste. Du kan finde sæbespåner online eller i en malerforretning. Når alle sæbespånerne er gnedet ind, skylles markisen igen med vandslangen. Det går hurtigt, og sæbespånerne er helt uskadelige for miljøet, så du behøver ikke at opsamle det vand, du bruger til at skylle din markise. Vask forteltet i solskinsvejr og lad det tørre i solen for at undgå risikoen for dannelse af mug.

Hvilket materiale er en markise lavet af?

De fleste markise textiler er fremstillet af polyester, men du kan også finde markiser af andre materialer. I begge tilfælde er markiserne fremstillet til at bevare deres farve i lang tid uden at blegne, til at være snavs- og støvafvisende, lette at vaske af og vandafvisende. Desuden er et markisestof slidstærkt, så det kan modstå kraftige vindstød.

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Varemærke
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Materialetype
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Forventet levering inden 10 hverdage