Spring overskrift over og gå videre.

Gå ikke glip af SOMMERUDSALG - skøre tilbud!

Kategorier

Dørstopper

4 stk produkter
Viser 4 av 4 produkter

En dørstopper forhindrer, at døren flyver op og rammer væggen. Dørstoppere kan være på gulvet, på væggen eller endda på dørhåndtaget. At anskaffe flere dørstoppere er en god måde at passe på sit inventar på.

Pas på væggene med en dørstopper

  • Er en dørstopper fast?

    Der findes forskellige modeller, som ser helt forskellige ud. Du kan have en dørstopper fastgjort til gulvet eller til væggen. Den kan være fremstillet af metal eller gummi. Der findes også løse og aftagelige dørstoppere, som du fastgør under døren. Der er en standard kileformet model, som du nemt kan flytte væk med foden. Andre modeller er fastspændt i en bestemt position, så døren ikke kan bevæge sig.
  • Hvornår har jeg brug for en dørstopper?

    Du kan have brug for en dørstopper, hvis der er møbler i nærheden, som kan blive beskadiget, eller hvis døren sandsynligvis vil lave mærker på væggen. En almindelig anvendelse er at låse døren, når du f.eks. lufter ud, så døren ikke smækker i på grund af tværgående lufttræk. Hvis du vil forhindre et kæledyr i at løbe væk, sætter du døren i klemme, så dyret ikke har plads til at slippe igennem. Ved hoveddøren kan du montere en ekstra stærk dørstopper af metal for at låse døren fast.
  • Er det en god idé at have en dørstopper, når jeg har små børn?

    Ja, fordi du ikke risikerer, at nogen får fingrene i klemme, hvis en dør smækker i. En dørstopper er en sikkerhedsmæssig foranstaltning, hvor du kan forhindre en dør i at svinge uhindret op, og du kan kontrollere, hvor langt en dør kan åbnes.