Skydedøre

120 stk produkter
1943974(1).jpg
Det er pladsbesparende og praktisk at bruge skydedøre i stedet for almindelige døre. En skydedør har ikke brug for den sving plads, som en almindelig dør kræver, og du kan dække en stor åbning med en eller flere skydedøre. Desuden er en skydedør en elegant løsning, der tilføjer stil og raffinement til dit hjem. Vælg mellem vores udvalg af stilfulde og praktiske skydedøre og find den løsning, der gør dit hjem endnu mere funktionelt.

Gør det bekvemt og spar plads med skydedøre

Hvordan vælger jeg skydedøre?

Det er godt, hvis dine skydedøre harmonerer med resten af indretningen og passer til den væg, hvor du monterer dem. Du bør også tænke på bredden af den åbning, hvor du ønsker dine skydedøre. Hvor stor en åbning vil du dække? Det er praktisk at vælge skydedøre med spejle, hvis du ønsker at få et rum til at virke større eller at reflektere lyset, så rummet bliver lysere.

Hvad skal jeg overveje, når jeg montere mine skydedøre?

Skydedøre skal have plads til at glide til side, der hvor de monteres. Hvis du har flere skydedøre, f.eks. foran et klædeskab, er det en god idé at montere dørene lodret på flere skinner. Det vil være mere stabilt, hvis du monterer dine skydedøre med skinner både i loftet og i gulvet, men det er ikke nødvendigt, hvis du har et gulv, som du ønsker at bevare.

Kan jeg bruge skydedøre andre steder end i garderobeskabet?

En eller flere skydedøre kan skabe et afgrænset rum i et større rum. Du kan f.eks. have brug for en alkove eller en afskærmning af et arbejdsområde. Skydedøre er også gode rumdelere, når du ikke ønsker at bygge en permanent væg.

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Varemærke
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Materialetype
Stil
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Forventet levering inden 10 hverdage