Yderdøre

82 stk produkter
1441146(1).jpg
Det første der møder dig og dine gæster er din hoveddør. Det første indtryk af dit hjem er vigtigt, så tænk på hvilken hoveddør i vores sortiment der passer dig bedst. Du vil måske have en hoveddør der smelter ind? Eller vil du have en hoveddør der stikker ud og fanger blikke fra forbipasserende? Hos os finder du mange varianter af hoveddøre, både dobbeltdøre og enkeltdøre, men også andet.

Vælg en hoveddør der både er smuk og sikker fra vores sortiment

Hvordan vælger jeg hoveddør?

Dels bør du tænke på at vælge en hoveddør der passer ind i stilen på dit hus. Det er også en god idé at vælge en hoveddør der harmonere med vinduerne på stueetagen. I øvrigt er der hvilke materialer på din dør og hvor bred døråbningen er, der er afgørende for dit valg.

Hvad skal jeg tænke på når jeg montere min hoveddør?

Sikkerheden er en vigtig del af din hoveddør, så der er vigtigt at sørge for at det ikke er nemt at fjerne beslagene. Tænk også på døren skal være hængt den vej der er mest praktisk for dig. Sørg helst for at der ikke er noget i vejen ved gavlen, så du kan åbne døren uden problemer.

Hvad er fordelen med vindue i hoveddøren?

Hvis du vælger at have en hoveddør med vindue får du mere lys ind i gangen. Det er også velkomne med et vindue i hoveddøren, også selvom man ikke kan se ind gennem glasruden. Vinduer i hoveddøre bliver en slags dekoration der giver et hyggeligt indtryk til husets facade.

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Varemærke
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Materialetype
Pris
Fra(kr)
Til(kr)