Spring overskrift over og gå videre.

Lige nu! 300:– EKSTRA rabat på køb over 4000:–. Kode: 300OFF

Slutter om:

Viser 5 av 5 produkter

Populære filtre

Et brusebatteri kan være bruserens vigtigste element, da det justerer vandets temperatur. Trademax tilbyder billige brusebatterier i god kvalitet fra en lang række kendte mærker bl.a. Hansgrohe, Mora, FM Mattsson og NORO. Vores nøje udvalgte leverandører fremstiller kvalitetsprodukter, hvor inspirerende designs møder funktionalitet og innovativ teknologi. Derfor kan du føle dig tryg ved køb af brusebatteri fra os. Vi har altid hurtig levering til døren, på en tid der passer dig.

Køb brusebatterier billigt hos Trademax

Et skønt brusebad kan varme op selv på de køligste dage og få selv de mest stressede til at slappe af. Et pålideligt brusebatteri er et krav, for at undgå ubehagelige overraskelser som f.eks. meget varme eller kolde skylninger, mens du bader. Et blandingsbatteri med termostat sikrer jævn temperatur, et jævnt tryk gennem hele badet og dermed et trygt samt sikkert bademiljø for hele familien. Du kan desuden spare på vandforbruget ved at installere brusebatterier, som er miljøvenlige og blide mod din økonomi. Trademax har et stort udvalg af billige brusebatterier fra kendte leverandører, bl.a.:

  • Nora
  • FM Mattsson
  • Hansgrohe
  • NORO

Du bestiller let og praktisk i vores netbutik. Hvis du har spørgsmål eller brug for råd om hvilke af vores produkter, der passer dig bedst, er du varmt velkommen til at kontakte os!