1912962(1).jpg
Gulvarmature er et praktisk og smukt tilbehør til badeværelset. Den giver ikke kun den rigtige vandtemperatur til dit fritstående badekar, den kan også bruges til andre badekar løsninger for en mere luksuriøs følelse. Bladre blandt forskellige modeller fra velkendte varemærker.

Almindelige spørgsmål og svar

Hvad skal jeg tænke på ved valg af gulvarmatur?

Det lyder måske som en selvfølge, men du skal være bevidst om at armaturet monteres i gulvet. Det er derfor vigtig at monteringen sker af en professionel så badeværelsets tætningsmembran ikke ødelægges. Udover det skal du bare vælge det armatur du synes er smukkest og matcher dit badeværelse bedst.

Hvad er et gulvarmatur?

Et gulvarmatur er bedst egnet til fritstående badekar. Udover at den fylder badekaret med vand er det også en æstetisk tiltalende indretningsdetalje. Du kan finde både høje og lave gulvarmature, da det er vigtigt at højden er tilpasset efter dit badekar.

Hvordan placere jeg mit gulvarmatur?

Med et gulvarmatur får du ikke kun et armatur men skaber også en smuk detalje på badeværelset. Du kan selv vælge om du vil stille det på langs med eller i fodenden af badekaret, men det gør sig smukkest ved et fritstående badekar der står et stykke fra væggen.

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Forventet levering inden 10 hverdage