Spring overskrift over og gå videre.

Kampagnepriser på senge, sofaer, opbevaring & meget mere!

Viser 16 av 16 produkter
For at kunne nyde et dejligt bad skal du bruge et blandingsbatteri, det er med hjælp af denne som du vælger den rigtige temperatur på vandet. Fordelen med et karkant armatur er at det både fylder badet med vand og kan bruges som håndbruser. Hos Trademax finder du et bredt udbud af karkant armaturer billigt online. Bestil det der passer dig og dit armatur bedst.

Almindelige spørgsmål og svar

  • Hvad er et karkant armatur?

    Det er med hjælp af et karkant armatur du fylder dit badekar med vand og indstiller ønskede temperatur. Vores karkant armaturer fås i forskellige design men fordelen er at samme model oftest fungere til forskellige badekar.
  • Hvordan vælger jeg det rigtige karkant armatur til mit badekar?

    For at vælge det rigtige karkant armatur skal du udgå fra hvilket badekar du har, derefter skal du overveje hvor mange monteringshuller du vil have. Det er desuden en god idé at overveje højden du skal have på armaturet samt hvilket materiale. Hos Trademax finder du karkant armaturer i blandt andet krom, messing og mat sort.
  • Hvordan installere jeg et karkant armatur?

    Afhængig af hvilken model du valgt samt hvilket badekar du har, kan der være forskel på montering af armaturet. Monteringsvejledning medfølger altid men skulle du have flere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte vores dygtige kundeservice.