Spring overskrift over og gå videre.

Sæsonen er i gang! Forårets havemøbler er ankommet!

Viser 4 av 4 produkter

Organisering af dit brusebad gør det nemmere og sjovere at tage brusebad, og det behøver ikke at være svært. Du skal blot sætte en praktisk og stilfuld opbevaringsenhed til bruseren op, som gør det nemt at holde shampoo og sæbe organiseret. En hylde eller kurv i bruseren gør det også nemmere at holde rent.

Få mere plads i brusebadet med brusehylder og brusekurve

  • Hvor kan jeg placere min brusehylde?

    Stilfuld og praktisk opbevaring i bruseren fås i flere modeller. De er nemme at sætte eller hænge op på væggen i brusebadet. Hvis du ønsker en hylde i hjørnet, findes der særlige brusehylder og brusekurve, der er lavet til at passe ind i hjørner. Den bruse opbevaring, der passer bedst til dit badeværelse eller brusebad, kan nemt hænges op over kanten af brusekabinen, hægtes op omkring bruseholderen eller fastgøres til væggen med sugekopper. Der fås også hylder, som kan limes fast. Limen kan selvfølgelig fjernes, når du flytter, eller hvis du ønsker at ombygge dit badeværelse.
  • Hvorfor er brusekurve nyttige?

    En enkel og stilfuld brusekurv er god, fordi den forhindrer shampoo, balsam og andre flasker i at vælte og falde ned på gulvet. Det gør det også nemmere at holde bruseren ren, da det er nemt at fjerne og rengøre.
  • Har jeg brug for en brusehylde?

    Når du supplerer din brusekurv med en stilfuld brusehylde, får du ekstra plads til at stille en vandtæt højttaler, tilføje en sæbe eller andre ting, du ønsker at have inden for rækkevidde, når du går i bad. Når først din brusehylde er på plads, vil du bemærke, hvor meget nemmere det er at holde din bruser ryddelig.