Håndklædetørrer el

43 stk produkter
Kampagne
1913243(5).jpg
Der er ikke meget der slår muligheden for at kunne svøbe sig ind i et varmt håndklæde efter et bad. Det er heller ikke dumt at badeværelset blive varmet op af håndklædetørreren. Med andre ord er der mange fordele med en elektrisk håndklædetørrer. Hos Trademax finder du mange forskellige modeller i forskellige størrelser og farver. Velkommen ind og udforsk vores store sortiment og bestil din nye håndklædetørre billigt online.

Almindelige spørgsmål og svar

Hvad skal jeg tænke på ved valg af elektrisk håndklædetørrer?

Hvor mange der skal bruge håndklædetørreren er vigtigt ved valg af model. Design er også vigtigt at tænke på. Vælg gerne en der passer ind på badeværelset og som møder dine behov. Hos Trademax finder du mange forskellige modeller der passer alle stile. Bladre mellem klassiske håndklædetørrere i metal eller en stilren håndklædetørrer i sort. Vores modeller findes desuden enten med vandrette eller lodrette rør, vælg det der passer dig og sin familie bedst.

Hvilke fordele findes med elektrisk håndklædetørrer?

Hvis det tager lang tid for dine håndklæder at tørre, er en elektrisk håndklædetørrer det rigtige valg for dig. Det er heller ikke en dum idé at have et varmt håndklæde at tørre sig med efter et brusebad eller karbad. En håndklædetørrer hjælper desuden med at fjerne fugt og kondens samt holder badeværelset varmt og skønt.

Hvordan fungere en elektrisk håndklædetørrer?

Vores håndklædetørrer der varmes op elektrisk har en indvendig varmeledning. Den har enten en synlig eller gemt ledning, og stikkontakt medfølger. Da håndklædetørreren kobles til med hjælp af strøm er den drevet helt af elektricitet. Skal du have en fast elinstallation skal dette gøres af autoriseret elektriker.

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Varemærke
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Materialetype
Form
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampagne
Udseende
Forventet levering inden 10 hverdage
Kampagne