Toilet og WC

153 stk produkter
Kampagne
1282003(1).jpg
Der er ikke nogle møbler der er mere populære eller som bliver brugt mere end en toilet. Derfor er det også vigtigt at vælge det rigtige når du skal købe et billigt toilet. Både udseende og funktion er vigtigt for at du skal kunne bruge dit WC i mange år. Benyt muligheden og køb dit billige toilet hos os på Trademax.

Vælg et toiletsæde eller toiletsæde med omhu

Hvordan fungere et toilet?

Når toilettet er blevet brugt trykker du på en knap der aktivere vandpumpen. Frisk vand skyller da rent og derefter føres alt ud i et afløbsrør enten tilsuttet kommunal anlægning eller dit eget afløb. Man kan også tilsætte rengøringsmiddel og/eller duftmidler i skyllevandet.

Hvordan ved jeg hvilket WC der passer til min husstand?

Alle toiletter passer til alle husstande og skal ikke tilpasses efter hvor mange personer der vil bruge det. Derimod kan det være smart at have mere end et badeværelse hvis i er mange i familien.

Er alle billige toiletkummer hvide?

Man kan få toiletter i andre farver end hvid hvis man vil. Men hvis er den mest normale farve. Vi på Trademax har flere forskellige modeller af billige toiletter i et smukt sort design. Et sort toilet kan give dit badeværelse et sofistikeret udseende.

Hvad er en væghængt toiletkumme?

En væghængt toiletkumme har sin cisterne indbygget i væggen bagved. En væghængt toiletkumme gør badeværelset nemmere at gøre rent og giver et slankt og enkelt indtryk. Der vil også være færre dele der skal tørres af. Cisternen kan nemt nås via en inspektionsluge eller lignende hvis behovet opstår.

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampagne
Kampagne