Spring overskrift over og gå videre.

Sommerens lave priser - spar op til 70%!

Viser 24 av 109 produkter
1
...
5

Populære filtre

Vil du have et velplejet og indbydende badeværelse er det vigtigt at finde et toiletsæde der er fint, og skønt at sidde på. Hos os på Trademax finder du højkvalitative toiletsæder billigt online. Vi tilbyder toiletsæder i træfiber, hård plast, blød plast og porcelæn. Velkommen ind og udforsk vores sortiment for at finde et toilet låg der passer dig og dit badeværelse.

Almindelige spørgsmål og svar

 • Hvad er vigtigt med et toiletsæde?

  Det er selvfølgelig vigtigt at vælge et toiletsæde der passer dine behov og at det er bekvemt at sidde på. Derudover er det også vigtigt at det er nemt at løfte og lukke låget igen. Hos Trademax finder du mange forskellige modeller i mange forskellige materialer. Alt for at du skal finde en model der passer dit toilet og badeværelse.
 • Hvordan ved jeg hvilket sæde der passer?

  I dag har de fleste toilerslder universal beslag der passer til alle toiletter. Vil du være helt sikker på at sædet vil passe kan du måle dit gamle sæde. Sammenlign målene med det nye sæde for at være sikker på at det vil passe.
 • Blødt eller hårdt sæde?

  Toiletsæder fremstillet i dag i enten hård plastik eller blød plastik. Det vil sige at hvis du køber et toiletsæde i hård plastik er det en såkaldt hårdt sæde og et i blød plastik er da et blødt sæde. Et toiletsæde af hård plastik er oftest mere holdbart og kan tåle højere belastning. Dig er det noget tungere og kan larme mere når låget lukkes ned mod kanten.
 • Hvad er fordelene med et toiletsæde med soft-close funktion?

  Et toiletsæde med soft-close funktion fungere sådan at låget falder langsomt ned. Har du for eksempel et toiletsæde af hård plastik kan det være en god idé at vælge en model med soft-close. Det vil da lukke stille og langsomt i når du slipper låget og det er ikke nogen risiko for at klemme sine egne eller børnenes fingre.