Spring overskrift over og gå videre.

Sommerens lave priser - spar op til 70%!

Viser 24 av 112 produkter
1
...
5
Hos Trademax kan du finde klima og varme produkter der skaber et behagelig indendørsklima. Vi tilbyder ventilatorer, blæsere, luftkonditionering og meget mere der påvirker indendørs luften positivt.

  • Hvordan får jeg mere behagelig luft indendørs?

    Hvis du oplever at din næste klør eller din hud er tør kan det være på grund af tør luft i din bolig. en luftfugter kan da være løsningen. Den fjerne den tørre luft og giver en mere behagelig luft indendørs. Vil du have frisk luft hurtigt er en luftrenser det perfekte for dig.
  • Hvilke klima og varmeprodukter tilbyder Trademax online?

    Hos os på Trademax finder du en mængde forskellige produkter for et bedre indendørs klima. Vi tilbyder portabel AirCondition til den der har brug for køligere luft indendørs i sommervarmen. Luftfugtere til dem der oplever at de har tør luft samt luftrensere for et friskere indendørs klima. Er du på jagt efter en luftfugter til vaskerummet eller kælderen finder du det selvfølgelig her hos os på Trademax.
  • Hvilket klima & varme produkt skal jeg købe til at varme udestuen op?

    Her kan du finde infravarmer billigt der varmer udestuen eller balkonen hurtigt op. Trademax tilbyder desuden radiatorer og blæsere der holde varmen oppe. Vi tilbyder kun højkvalitative produkter hvilket gør os sikre på at du bliver tilfreds med dit nye køb af klima og varme produkter billigt online.