Ventilatorer

49 stk produkter
Kampagne
1728143(2).jpg

Har du brug for at skabe et bedre indendørs klima i dit hjem? En blæser kan da være løsningen for dig. Hos Trademax finder du både små og store blæsere. Alt fra loftventilatorer, bordventilatorer, gulvventilatorer og meget mere.

Almindelige spørgsmål og svar

Hvordan gør jeg det køligt med en ventilator?

Sæt din ventilator på gulvet. Så sørger du for at den varme luft blæser opad og rummet vil opleves som køligere. Du kan også sætte en skål med is foran ventilatoren. Det kolde vand vil fordampe og køle luften i rummet ned. Sørg også for at have alle vinduer lukkede. På den måde lukker du varmen ude og holder den kølige luft indendørs.

Hvad bør man tænke på ved køb af blæser?

Blæsere er i dag fremstillet til forskellige formål. Derfor skal du vælge den rigtige blæser til det rigtige formål. Du kan for eksempel ikke bruge en varmeblæser til at fjerne fugt fra badeværelset. Dette betyder at du skal vide præcis hvilke funktioner du skal bruge inden du køber blæser.

Hvilken ventilator er bedst?

Forskellige typer af ventilatorer fås med forskellige fordele. En bordventilator er for eksempel perfekt at have stående på skrivebordet eller sidebordet og passer perfekt til små pladser. Har du en større plads du vil køle ned skal du kigge på gulvventilatorer. De har oftest en større motor. En loftventilator skaber god luftcirkulation i rummet og køler dejligt af på varme sommerdage.

Hvilken effekt skal min blæser have?

Hvilken effekt du skal bruge på din blæser afhænger af hvad du skal bruge den til. Hvis du har et rum der er større end gennemsnittet kan det være en idé at regne rummets volum ud og sammenligne med anbefalet luftmængde for maksimal effekt. Også selvom du er på jagt efter en lille blæser er det aldrig en dårlig idé at beregne blæserens effekt i forhold til rummets størrelse for at være sikker på at den kan opfylde dine krav.

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampagne
Forventet levering inden 10 hverdage
Kampagne