Spring overskrift over og gå videre.

Sommarferie-priser! Op til 60% rabat på havemøbler!

Aircondition & luftkøler

13 stk produkter
Viser 13 av 13 produkter

Varme dage er gode, hvis du kan vælge at komme ind, når du vil. Med dit eget klimaanlæg eller køleanlæg kan du gøre indendørs temperaturen i dit hjem behagelig nok til at nyde varmen udenfor.

Forbered dig på varme dage med aircondition

  • Hvorfor skal jeg have aircondition?

    Det behøver ikke at blive meget varmt udenfor, for at en lejlighed eller villa bliver for varm, hvis solen er fremme. Det hjælper oftest ikke at åbne et vindue, fordi der kun kommer varm luft ind. Med et klimaanlæg eller en aircondition kan du nemt bestemme, hvilken temperatur du vil have i dit hjem. Når du har dit eget system, behøver du ikke at lade det være tændt hele dagen, du kan tænde det, når du kommer hjem.
  • Kan jeg få aircondition i min lejlighed?

    Der fås forskellige modeller af klimaanlæg, og de modeller, der ikke kræver en fast installation, kan installeres uden at spørge viceværten om tilladelse. Et transportabelt eller let flytbart klimaanlæg eller en aircondition er også velegnet til dit sommerhus eller din campingvogn. De fleste biler har aircondition, og det er en god idé at anskaffe en aircondition til dit hjem for at gøre livet mere behageligt og afslappende der også.
  • Hvad er forskellen på en køler og et klimaanlæg?

    Forskellen mellem en luftkøler og et klimaanlæg ligger i den måde, de køler luften på. Et klimaanlæg køler luften ved hjælp af kølemidler, mens en luftkøler bruger dampene fra vandtanken til at køle luften. Du kan få køligere luft med en aircondition, men en luftkøler er billigere og mere miljøvenlig.