Spring overskrift over og gå videre.

Sæsonen er i gang! Forårets havemøbler er ankommet!

Viser 1 av 1 produkter
Varme dage kommer altid før eller siden. Selv i Danmark. På kolde og regnfulde dage kan tanken om at installere klimaanlæg virke helt absurd. Der vil aldrig blive brug for den. Men så kommer sommeren, med varmerekorder og temperaturer, der får Spanierne til at blive blege. Så vil du være glad for, at du investerede i indendørs AC.

Tag kontrollen over temperaturen i dit hjem med aircondition

  • Kan jeg flytte mit klimaanlæg rundt?

    Der findes grundlæggende to forskellige typer airconditionanlæg: vægmonterede airconditions og bærbare airconditions. Vægmonteret airconditions er generelt billigere i drift og mere støjsvag. Den er også i stand til at køle større områder ned end bærbar airconditions. Ulempen er naturligvis, at den ikke kan flyttes til et andet rum. Hvis du har brug for at køle flere rum og ikke har råd eller mulighed for at have vægmonterede airconditionanlæg i alle rum - så vælg et bærbar airconditionanlæg.
  • Hvordan installerer jeg vægmonteret aircondition?

    Du kan ikke selv installere et klimaanlæg. Du skal hyre en certificeret håndværker til at gøre det. Det skyldes, at en vægmonteret airconditions består af to enheder, hvoraf den ene skal monteres uden på huset. Hvis du tilslutter en aircondition forkert, kan du få problemer med fugtskader. Af samme grund skal du også undersøge, om du har lov til at få en sådan enhed installeret uden på dit hus. Hvis du bor i en lejebolig eller en ejerlejlighed, skal du kontakte ejeren eller foreningen, da det er nødvendigt at bore i facaden.
  • Hvor meget strøm bruger aircondition?

    De fleste airconditions er ret energikrævende, og forbruget ligger ofte på over 1000 watt i timen.