Spring overskrift over og gå videre.

Kampagnepriser på senge, sofaer, opbevaring & meget mere!

Luftkøler & køleaggregat

10 stk produkter
Viser 10 av 10 produkter

Med en luftkøler kan du sænke temperaturen i det rum, du befinder dig i. Du behøver ikke at spilde energi for at sænke temperaturen i alle rum. En luftkøler er bærbar, og du kan flytte den fra et rum til et andet. Flytter familien til jeres sommerhus om sommeren? Der kan det blive varmt en varm sommerdag. Tag din luftkøler med til sommerhuset. En luftkøler kræver ingen fast elinstallation. Du sætter blot køleapparatets stik i den nærmeste stikkontakt. Sammenlignet med en AC-enhed har en luftkøler flere fordele. En luftkøler bruger mindre energi, og den er mere fleksibel. Desuden er investeringen betydeligt lavere.

Luftkøler for et mere behageligt klima i hjemmet

Hvordan fungerer en luftkøler?

De vigtigste komponenter er en ventilator og en vandbeholder. Du fylder beholderen med koldt vand og nogle gange med nogle isklumper. Ventilatoren suger den omgivende varme luft ind i enheden. Der bliver luften kølet ned og sendt ud til det rum, hvor luftkøleren er placeret. Sammenlignet med en loftventilator har en luftkøler den fordel, at luftfugtigheden i rummet stiger. Hastigheden på udblæsningen kan indstilles på forskellige niveauer. Du kan også styre luftstrømmens retning. Enten har den en fast retning, eller du kan lade den svinge.

Hvad sker der med en luftkøler om vinteren?

Om vinteren behøver du sandsynligvis ikke at køle luften ned. Fordi en luftkøler er flytbar og fleksibel, kan du blot sætte den i et opbevaringsrum. Men luften i en bolig bliver ofte tør om vinteren. Så kan du bruge luftkøleren til at få bedre luftfugtighed om vinteren. Hos os på Trademax kan du købe flere modeller af luftkølere og køleapparater.

Er en luftkøler miljøvenlig?

En luftkøler forbedrer indendørsklimaet uden at bruge andre kølemidler end almindeligt vand fra hanen. Det hjælper også med at rense luften, forudsat at luftkøleren har indbyggede filtre. Ikke helt uvæsentligt, da luften indendørs kan indeholde partikler, bakterier og vira. En luftkøler bruger ikke særlig meget elektrisk energi.