Portabel AC

15 stk produkter
Kampagne
1152262(9).jpg

Med hjælp af en portabel aircondition bestemmer du selv den rigtige temperatur i dit hjem. Da du nemt kan flytte den, kan du stille den lige hvor du har lyst. Hvis det er på kontoret. gæstehuset eller soveværelset er lige meget. Den fungere lige godt overalt. Hos Trademax finder du mange forskellige modeller med forskellige funktioner. Velkommen ind og udforske vores sortiment!

Almindelige spørgsmål og svar

Hvordan fungere en portabel aircondition?

En portabel aircondition er nem og praktisk at bruge. Du sætter bare stikket i en normal stikkontakt i væggen og hænger slangen ud gennem vinduet, afhængig af model. En portabel aircondition tager derefter varmen ud gennem slangen og puster luft ind i udvalgt rum.

Hvor stor aircondition skal jeg bruge?

Hvilken type af aircondition du skal bruge afhænger af størrelsen på det rum du vil køle ned. Er det en stor plads skal du bruge en mere kraftfuld model med kølekapacitet på 3,5 kW, den kan da køle et rum op til 35 kvadratmeter. En lille portabel aircondition med en køleeffekt på 2,6 kW passer til rum mellem 11-20 kvadratmeter.

Kan jeg have en aircondition i alle rum?

Selvfølgelig kan du det! Det er det der er så fantastisk med en portabel aircondition, at du kan flytte den rundt efter behov. Du kan have den i din lejlighed for at skabe en behagelig temperatur eller stille den i sommerhuset for at køle en varm sommerdag. Uanset om det er varmt, koldt eller fugtig stiller du din aircondition lige der hvor der er brug for den.

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Varemærke
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Materialetype
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampagne
Forventet levering inden 10 hverdage
Kampagne