Spring overskrift over og gå videre.

Køkkenventilator & emhætte

10 stk produkter
Viser 10 av 10 produkter
Hvor ville vi være uden vores emhætte? Det kræver blot, at emhætten fungerer dårligt eller har den forkerte indstilling, og køkkenet bliver fyldt med ubehagelig røg. Man kan undre sig over, hvordan de i gamle dage klarede sig med et hul i loftet og selvsugende evne. En emhætte gør en stor forskel i køkkenet og giver et frisk miljø i din bolig.

Opgrader din emhætte, og gør dit hjem friskere

  • Hvordan fungerer en emhætte?

    Når du har en emhætte i dit køkken, har du ofte også et ventilationsrør, der kan transportere røgen, som emhætten suger ind, væk. Røret munder ud et sted på husets facade. Hvis det er muligt, skal røret udgå gennem en skorsten. Hvis soden skal transporteres langt væk, har transport røret også sin egen ventilator, der sikrer, at soden når hele vejen ud.
  • Hvordan fungerer en emhætte med kulfilter?

    Kulfilteret i emhætten er der, hvis du ikke har et rør ud af køkkenet. Kulfilter emhætten suger sodet ind, filtrerer fedt og lugte fra og frigiver derefter renere luft tilbage i køkkenet. En kulfilter emhætte er ikke lige så god som en almindelig emhætte, men meget bedre end slet ingen emhætte.
  • Hvordan rengør jeg emhætten i køkkenet?

    Både kulfilter emhætte og almindelige køkken emhætter skal rengøres regelmæssigt for at holdes i god stand. De har filtre, som hurtigt tilstoppes af fedt og snavs. De er nemme at fjerne. Den nemmeste måde er at skylle filteret i varmt vand og derefter lægge det i en balje med rengøringsmiddel og vand. Lad det stå i en time og skyl derefter igen. Lad det tørre og sæt det i igen.