Spring overskrift over og gå videre.

Sommerens lave priser - spar op til 70%!

Viser 24 av 34 produkter
12

Køkkenmaskiner gør arbejdet i køkkenet nemmere og giver dig mulighed for at eksperimentere med nye retter. Madlavningen går hurtigt, når du har en effektiv køkkenmaskine, og det bliver nemmere og sjovere at lave mad. Køkkenmaskiner gør det også meget nemmere at bage brød.

Gør madlavningen enklere med køkkenmaskiner

  • Hvornår kan jeg bruge køkkenmaskiner?

    Køkkenudstyr er ikke det samme som maskiner i køkkenet. Køkkenmaskiner er en særlig gruppe af maskiner, som du kan bruge til en stor del af din madlavning. De kan ælte dejen, piske og blande, så de er perfekte redskaber til at bage brød med. Hvor meget du bruger din maskine, afhænger af, hvilket tilbehør du har, og hvilken model du har valgt. De kan hjælpe dig med alt fra at ælte pastadej til at lave din egen is.
  • Er foodprocessorer det samme som køkkenmaskiner?

    Foodprocessorer og køkkenmaskiner er ikke det samme, men de fungerer på samme måde. Man kan sige, at foodprocessorer er en enklere udgave af køkkenmaskiner, og de har ikke så mange funktioner. Køkkenmaskiner er kraftigere og større end en foodprocessor og kan derfor ælte og bearbejde dejen bedre. De har også flere redskaber, så du f.eks. kan kværne kød og fylde pølser.
  • Hvordan renser jeg mine køkkenmaskiner?

    Det er nemt at vedligeholde og rengøre køkkenmaskiner. Når du har brugt din maskine, kan du nemt skille de forskellige dele ad, skylle dem af og derefter lægge dem i opvaskemaskinen. Selve apparatet tørres af med en fugtig klud. De redskaber, du har brugt, kan derefter efterlades i køkkenmaskinen eller i det opbevaringsrum, der følger med maskinen.