Spring overskrift over og gå videre.

Sommerens lave priser - spar op til 70%!

Viser 6 av 6 produkter

Populære filtre

Fuglekvidder gennem vinduet der står på klem, blandet med lyden fra en espressomaskine. Kaffebønnernes dejlige duft blandes med en forsigtig morgenbrise der kommer ind gennem vinduet. En ny dag er startet og med en helt ny brygget kop fra din espressomaskine. Det er lige præcis sådan en perfekt dag starter.

Dine morgenstunder fortjener en kaffemaskine

  • Hvad er en kaffekapselmaskine?

    En kaffekapselmaskine og en espressomaskine er ikke helt det samme, selvom resultatet i koppen ligner hinanden. I en espressomaskine lægger du selv kaffe i maskinen, og manøvrere den. Hvor meget du selv skal gøre afhænger af hvor automatiseret maskinen er. Men der er altid lidt manuelt arbejde. Med en kapselmaskine skal du bare placere kapslen i en beholder, presse en form for håndtag ned, og derefter starter maskinen arbejdet. Når den er klar tager du kapslen ud og smider den i skraldespanden. Behovet for rengøring er minimal.
  • Hvilke bønner kan jeg bruge til min kaffemaskine?

    Hvilke bønner du bruger til kaffemaskinen afhænger meget af hvilken slags maskine du har. Hvis du har en espressomaskine er det et specielt espressokaffe du skal have. Hvilket mærke du vælger er ikke vigtigt. Hvis du derimod har en kapselmaskine, har mærket stor betydelse. Kapslen skal nemlig være kompatibel med lige præcis den maskine.
  • Hvilke kaffemaskine mærker kan jeg købe?

    Når du køber kaffemaskine, specielt kapselmaskine, er den en god idé at se om din lokale butik har kaffe til den maskine. Nogle er nemmere end andre at få fat i. De mest normale maskiner er Nespresso og Tassimo. Desuden plejer man at kunne få kaffe til dem i de fleste butikker.