Spring overskrift over og gå videre.

Sommerens lave priser - spar op til 70%!

Viser 2 av 2 produkter
Er der noget mere hjemligt end en kaffemaskine, der brummer om morgenen? Når solen skinner gennem vinduet og fuglene kvidrer udenfor, er billedet komplet. Aromaen af de stødte kaffebønner bidrager også til den fantastiske følelse.

Det er tid til en ny kaffemaskine til dagens vigtigste øjeblik

  • Hvilken er den bedste kaffemaskine?

    Det kan uden tvivl siges, at der er uenighed mellem de lærde. Alle har deres favorit af forskellige grunde. Den kaffemaskine, der er den bedste ét sted, er ikke engang med i andre folks test. Hvis du spørger forbrugerne, har de også vidt forskellige meninger. Det kommer an på, hvad du ønsker af en kaffemaskine. Nogle ønsker en simpel brygger, der gør sit simple arbejde. Andre vil have en sofistikeret maskine, der brygger kaffe, mens de læser nyhederne op og ønsker dig en god dag.
  • Har jeg brug for at afkalke min kaffemaskine?

    Før eller siden skal alle kaffemaskiner afkalkes. En maskine med kalkaflejringer fungerer mindre godt, og kaffen smager ikke så godt. Hvor ofte du skal afkalke din maskine, afhænger af, hvor du bor i Danmark. Det vil sige, hvor højt kalkindholdet er i drikkevandet. Dette varierer meget. Afkalkning sker ved hjælp af et særligt middel, som du har i vandet, mens du koger en omgang igennem. Efter afkalkning bør du koge igennem med vand et par gange mere for at fjerne alle midlerne helt sikkert.
  • Hvad er forskellen mellem en kedel og en brygger?

    Der er ingen forskel på en kaffemaskine og en kaffebrygger. Det er bare to forskellige navne til et kært barn.