Spring overskrift over og gå videre.

Sommarferie-priser! Op til 60% rabat på havemøbler!

Viser 2 av 2 produkter

En lille køleskab på terrassen kan være virkelig praktisk at have. Ikke kun når det er varmt udenfor, og du vil have en kold drink, men også når du beslutter dig for at afholde en lille fest i din have. Tænk på, hvor dejligt det er at slippe for at løbe frem og tilbage for at hente noget i køleskabet. Med en festkøler har du alt meget mere lettilgængeligt. Derudover kan du få den med en multifunktion. Det betyder, at du har en stol at sidde på og køleopbevaring til det, du vil tilbyde at drikke.

En festkøler til vellykkede fester!

Hvordan bruger jeg en festkøler?

Når du køber en festkøler fra os på Trademax, kan du tage alt med ud i haven eller på terrassen, hvor din fest skal afholdes. Du sætter bare de drinks i køleopbevaringen, det vil sige din festkøler, som du vil have kølet og lettilgængelige i løbet af aftenen, når din fest er i gang. Det er en enkel og let måde at holde dine drinks behageligt kolde på.

Hvor placerer jeg en festkøler?

Vi på Trademax vil tilbyde dig produkter, der er både funktionelle og stilfulde. Du kan vælge en festkøler, hvis du vil placere den udenfor, eller hvis du foretrækker at have den indendørs. Den fungerer på altanen og kan lige så godt placeres i haven, hvis du har en sådan. Den behøver ikke tilsluttes nogen steder, men kan være en normal del af din miljø.

Er en festkøler god at have?

Hos Trademax vil vi gøre dit liv lettere og mere bekvemt ved at tilbyde gode og prisvenlige produkter. Hvis du kan lide at have kølevarer tæt på hånden, kan en festkøler være virkelig praktisk at have i dit hjem. Du kan have meget mere i din festkøler end i en køletaske.