Spring overskrift over og gå videre.

Sommarferie-priser! Op til 60% rabat på havemøbler!

Kontortæpper & gulvbeskyttelse

28 stk produkter
Viser 24 av 28 produkter
12

Med gulvbeskyttelse slipper du for ridser og slitage der kan opstå på dit gulv. Hos Trademax finder du gulvbeskyttelse i forskellige materialer og design der beskytter dit gulv samtidigt med at det er en smuk indretningsdetalje. Køb dit nye gulvbeskyttelse billigt hos os på Trademax.

Almindelige spørgsmål og svar

  • Hvilke forskellige typer af gulvbeskyttelse fås?

    Hos Trademax finder du en stor variation på beskyttelse til gulv. Vi tilbyder beskyttelsesmåtter, malemåtter og fugtbeskyttende måtter og mange fler. Vores gulvbeskyttelse fås i mange forskellige farver, materialer og størrelser så du nemt kan finde den beskyttelsen der passer dig.
  • Hvor skal jeg placere gulvbeskyttelse?

    Har du et hjemmekontor kan gulvbeskyttelse være et godt kompliment til din indretning. Med hjælp af gulvbeskyttelse under kontorstolen beskytter du dit gulv mod mærker og ridser der kan opstå. Har du et træningsrum hjemme kan det også være en god idé med gulvbeskyttelse. Træner du med vægte kan der nemt komme mærker i gulvet når du lægger dem fra dig. Med hjælp af et gulvbeskyttelse forhindre du disse mærker i at opstå og risikoen for at gulvet bliver skadet bliver mindre.
  • Hvad skal jeg tænke på ved køb af gulvbeskyttelse?

    Du skal finde ud af hvad du skal bruge gulvbeskyttelsen til. Skal det være til hjemmetræningen eller hjemmekontoret? Eller er det så børnene kan få et blødere gulv at lege på? Afhængig af hvad du vil bruge gulvbeskyttelsen til fås gulvbeskyttelse til alle anvendelsesområder.