Spring overskrift over og gå videre.

Sommarferie-priser! Op til 60% rabat på havemøbler!

Viser 24 av 120 produkter
1
...
5
Massage hjælper din krop med at slappe af og føle sig godt tilpas igen, hvis den har været under stor belastning eller bare er spændt. Uanset om du arbejder som massør, har det som en hobby eller bare ønsker at tage et øjeblik til selvpleje, kan du finde en række redskaber og udstyr til at forbedre din krops velvære.

Slap af med en dejlig massage og øg dit velbefindende

  • Hvordan forbedrer massage min velvære?

    Det er ligegyldigt, om du giver dig selv massage, eller om du bliver masseret. Kroppen har det godt af den stimulering, den får. Massage stimulerer blodcirkulationen, hvilket blødgør og varmer musklerne op, og øger din velvære. Når din krop er træt, du har spændte muskler, eller du har siddet anspændt i for lang tid, kan en massage gøre underværker.
  • Er der udstyr til selvmassage?

    Det er ikke altid du har brug for en hel behandling fra en massør, men skal blot koncentrere dig om det punkt, hvor du føler dig stiv eller øm. Vi har både elektriske og manuelle redskaber til massage, der øger din velvære. Du kan vælge at give massage til en læg, din nakke eller andre dele af din krop, der har brug for lidt ekstra omsorg.
  • Hvordan skal jeg vælge massageudstyr?

    Hvis du arbejder med massage eller gør det som hobby, bør du vælge det massageudstyr, der passer til det rum, du bruger. Hvis du leder efter redskaber og udstyr til at give dig selv den massage, der skaber velvære, skal du vælge ud efter, hvor du vil placere dem, og hvordan du vil bruge dem.