Spring overskrift over og gå videre.
Viser 15 av 15 produkter
Drømmer du om at bade i et boblebadekar eller massagebadekar? Nu har du endelig råd til at købe boblebadekar, og løfte badeværelset eller spa afdelingen til nye niveauer. Hos os finder du et bredt udbud af højkvalitative boble- og massagebadekar fra kendte varemærker. Uanset om du er på jagt efter et lille massagebadekar, eller om du vil have et større boblebadekar til to, har vi flere varianter at vælge i mellem. Skal du placere dit badekar i et hjørne eller i midten af rummet, kan du finde forskellige varianter hos os.

Billige boblebade i høj kvalitet

  • Hvordan vælger jeg det rigtige boblebadekar eller massagebadekar?

    Når du skal købe boble- eller massagebadekar er det en god idé at tænke nøje igennem hvilke funktioner du vil have samt hvilket design og størrelse der passer på dit badeværelse. Kan du lige blød afslapningsmassage giver et bundmonteret luftsystem med bundmassage eller senge massage den perfekte oplevelse. Foretrækker du derimod en noget hårdere massage kan anatomisk placeret side- og rygmassage være noget for dig. Til dig der ikke kan vælge og bare vil have det bedste, har vi massagebadekar med alle funktioner; bund-, sider-, fod- og rygmassage.
  • Hvordan rengør jeg mit boblebadekar?

    Selvom du tager et brusebad inden du glider ned i dit boblebadekar er det vigtigt at rengøre det efter brug. Dels fra kalkaflejringer og sæberester men også hår og hudrester. Når du skal rengøre badekaret er det en god idé at bruge et mildt rengøringsmiddel. Slå boble funktionen til og hæld egnet rengøringsmiddel i. Gør dette cirka en gang i kvartalet.
  • Hvilke fordele har boblebadekar eller massagebadekar?

    De seneste år er interessen for boblebadekar og massagebadekar øget eksplosivt, og vi forstår hvorfor. Hvad kan være skønnere end at lægge hele kroppen i varme bobler efter en lang dag på arbejde? Et boblebadekar er uden tvivl en utrolig god investering for både krop og sjæl, og kan forvandle dit triste badeværelse til et luksuriøst spa. Trademax har boblebadekar af høj kvalitet som er udrustet med pålidelige sikkerhedsfunktioner. Tøv ikke med at kontakte vores kundeservice hvis du har nogle spørgsmål.