Billige badekar til alle badeværelser

79 stk produkter
1912904(1).jpg
Kampagne
Populære filter
Hos Trademax finder du alt fra klassiske badekar med løvefødder til boblebadekar og moderne massage badekar. At hoppe ned i et varmt bad efter en stresset dag skaber en uovertruffen harmoni.

Det skal være nemt og praktisk at købe badekar, og af den grund tilbyder vi 14 dages fortrydelse og levering til kantsten uanset hvor i landet du bor. Du bestiller online i din egen takt og slipper for at tænke på at leje en trailer for at fragte badekarret hjem selv.

Klassiske og moderne badekar fra Trademax

Hvad bør jeg tænke på ved køb af badekar?

Mål størrelsen på dit badeværelse så du er sikker på at badekaret passer. Hos os finder du desuden forskellige modeller af badekar, du kan derfor vælge kar efter behov og de funktioner du ønsker. Boblebadekar, badekar med massage og fritstående badekar, er kun nogle af dem. Vi synes alle skal kunne købe et billigt badekar, og derfor tilbyder vi kvalitets badekar til rigtig gode priser.

Hvor meget er der plads til i et badekar?

I et standard badekar er der plads til ca. 150 liter vand. Selvfølgelig kan du købe både store og små badekar med plads til forskellige mængder vand.

Hvilke forskellige badekar modeller kan jeg købe hos Trademax?

Hos Trademax finder du badekar fra velkendte varemærker der alle holder høj kvalitet. Her fås blandt andet siddebadekar, hjørne badekar, badekar med brusevæg og alle badeværelsestilbehør du kan tænke dig. Køb badekar hos Trademax nemt og praktisk allerede i dag.

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Varemærke
Serie
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Materialetype
Antal personer
Form
Belysning
Placering
Bad Dybde (mm)
Stil
Udseende
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampagne
Forventet levering inden 10 hverdage
Kampagne