Spring overskrift over og gå videre.

Lige nu! 300:– EKSTRA rabat på køb over 4000:–. Kode: 300OFF

Slutter om:

Viser 7 av 7 produkter

Populære filtre

Ondt i ryggen? Stive skuldre? Med en massagepistol har du det perfekte massageværktøj til at komme dybt ned i din muskulatur og løsne kroppen ordentligt op. Bed en ven eller din kæreste om at give dig en professionel massage. Massagepistolen er det perfekte redskab og er længe blevet brugt af professionelle massører. Køb din massagepistol her på Trademax.dk.

Hvad er en massagepistol (massage gun)?

En massagepistol er et massageværktøj, der er designet til, at du nemt kan nå og udføre dybdegående og intens massage på egen hånd. En massagepistol kan også kaldes en massage gun.

Hvad er fordelene ved en massagepistol?

Ved at have en massagepistol derhjemme, behøver du ikke booke en aftale hos en massør for at få stimuleret dine muskler. Med en massagepistol kan du få både intens og dybdegående massage på egen hånd, direkte i dit eget hjem.

Hvorfor en massagepistol?

En massagepistol eller massage gun, som den også kaldes, bruges til at vække og aktivere trætte og stive muskler. Det betyder, at en massagepistol kan bruges både før træning og til behandling af muskelømhed.

Bruger massører/kiropraktorer også en massagepistol?

Ja, flere massører/kiropraktorer bruger en massagepistol til behandling. Nu har du muligheden for at få din egen massagepistol hos Trademax.dk. Vores Pro Gun massagepistol er den, der ofte anvendes af massører.

Er en massagepistol god eller dårlig?

Der er flere positive fordele ved en massagepistol, men der er også andre aspekter at tage i betragtning. For at svare på, om en massagepistol er god eller dårlig, skal vi finde svaret i, om massage generelt er godt. Der er enighed om flere fordele ved massage. Du får en effektiv opvarmning ved at aktivere trætte og stive muskler. Efter din træning kan du optimere din restitution ved hjælp af massagepistolen. Tipset er at bruge en lav intensitetsniveau. En anden fordel er, at en dybdegående massage forbedrer din bevægelighed og mobilitet. Derved muliggør du, at kroppen får mere ud af hver øvelse, hvilket maksimerer dine resultater. Vi vil dog gerne påpege, at et massageværktøj derhjemme aldrig kan erstatte en professionel massør fuldt ud. Men med det sagt er der heller ingen kendte ulemper ved en massagepistol.

Skal man købe en dyr massagepistol?

Nej, absolut ikke. Det kan være nok med en mere prisvenlig massagepistol. Hos Trademax.dk finder du alt fra billige massagepistoler til dyrere modeller, der primært bruges af professionelle massører. Det kan konstateres, at hvis man normalt går til en massør, så sparer man hurtigt penge ved at investere i en massagepistol.

Hvilke massagepistoler er bedst i test?

Den bedste i test er massagepistolen Pro Gun. Hvis man vil have en budgetvenlig variant, er React god.

Er massagepistol årets julegave?

Måske, massagepistolen er en stærk kandidat til at blive årets julegave. Årets julegave vælges af HUI Research og skal afspejle svenskernes aktuelle forbrugeradfærd. Massagepistolen er bestemt en stærk kandidat til årets julegave, da den opfylder alle tre kriterier, som HUI vælger årets julegave ud fra. Hvis massagepistolen ikke bliver årets julegave, har vi uofficielt valgt massagepistolen som årets julegave hos Trademax.dk, og vi er helt overbeviste om, at dem, der får en massagepistol under træet, vil blive meget glade.