Spring overskrift over og gå videre.
Viser 13 av 13 produkter

Populære filtre

Hos Trademax finder du et varieret udbud af karafler og glaskander i forskellige modeller, former og farver. Udover at det er praktisk at opbevare drikkelse i en smuk beholder er det også smukt at dække frem med karafler til middagsselskabet. Bladre i vores udbud og bestil den glaskande der passer dit behov bedst.

Almindelige spørgsmål og svar

  • Hvad er en karaffel?

    En karaffel er en form for kande du kan bruge til at servere kolde drikkevarer i. Normalt er karafler i glas og passer perfekt til servering af vin, vand eller anden form for drikkevarer. Et tips er at altid skylle karaflen med varmt vand efter brug. Så bliver det nemmere at holde den ren.
  • Hvilke karaffel og glaskande modeller tilbyder Trademax?

    Gå på opdagelse blandt karafler og glaskander i mange forskellige modeller. Hos os kan du finde vandkarafler, vinkarafler, kander med låg og glaskander. Vores modeller findes desuden i forskellige størrelser så du nemt kan bestille den karaffel eller glaskander der passer dig bedst.
  • Hvorfor skal jeg bruge en karaffel eller glaskande?

    Det er altid hyggeligt og smukt at kunne dække frem med smukke karafler og glaskander til middagsselskabet. Vin skal du oftest lufte inden du drikker det, derfor er en vinkaraffel både smuk og praktisk at have. Vil du præsentere champagne i en smuk glaskande er det godt med en karaffel med låg, så sikre du at bruset ikke forsvinder. Glaskander og karafler giver mulighed for at opbevare drikkevarer på en smuk og praktisk måde.