Termokander & flasker

1 stk produkter
1506276(6).jpg
Skal du ud på eventyr og vil holde din drikkevare varm eller kold? Så er en termoflaske det perfekte alternativ for dig. Hos Trademax finder du et varieret udbud af termoflasker der passer til alle eventyr, for eksempel en klassisk termoflaske. Vi tilbyder desuden smukke kander til dig der skal have middagsselskab og vil servere drikke i en fin beholder.

Almindelige spørgsmål og svar

Hvordan fungere en termoflaske?

En termoflaske er en isoleret beholder der forhindre temperaturen uden for beholderen at påvirke temperaturen inden i termoflasken, under en længere tid. Med andre ord, har du varm væske i din termoflaske vil den blive holdt varm under en længere tid.

Hvad er en drikkevare kande?

En drikkevare kande er en beholder i mange forskellige størrelser, normalt defineres det som en kande med låg. I dag fås drikkevare kander dog i mange forskellige designs og størrelser, så du nemt kan finde en der passer dig.

Kan jeg have varm og kold drikkelse i en termokande?

En termokande er det oplagte valg til dig der vil have kaffe eller varm kakao om vinteren, samtidig som den er perfekt at have iskold drikkelse i om sommeren. I vores sortiment finder du stålflasker fra Sagaform der passer perfekt som alternativ til termoflaske der kan klare både varme og kolde drikkevarer. Denne termoflaske holder drikkelsen iskold i op til 24 timer og varm i op til 12 timer.

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Materialetype
Pris
Fra(kr)
Til(kr)