Spring overskrift over og gå videre.

Lige nu! 300:– EKSTRA rabat på køb over 4000:–. Kode: 300OFF

Slutter om:

Viser 24 av 85 produkter
1
...
4

Populære filtre

Smukke og billige tallerkner i god kvalitet og godt design har alle brug for i sit hjem. Hos Trademax finder du tallerken sæt, middagstallerkner, dybe tallerkner og meget mere. Her finder du alt du skal bruge til ny middagsservice til en god pris. I vores udbud fås tallerkner i mange forskellige former, farver og stile. Velkommen ind og udforsk vores sortiment og bestil dine nye tallerkner hjem hos Trademax.

Almindelige spørgsmål og svar

 • Hvor mange tallerkner skal man bruge?

  Det anbefales at have et dusin af hver, det vil sige 12 stk tallerkner, asietter og dybe tallerkner. Det er heller ikke forkert at købe et dusin, plus to i reserve. Så har du også nok hvis noget skulle ske.
 • Hvilke tallerkner skal man have?

  Tallerkner bruges dagligt. Med tanke på hvor ofte de bruges er det en god idé at vælge smukke tallerkner du kan lide og trives med. Det er godt hvis tallerknerne er funktionelle med de skal desuden også passe ind i dit køkken. Det er heller ikke helt ved siden af hvis de er smukke at dække op med. Hos Trademax finder du tallerkner i forskellige materialer, former og mønstre. Vi tilbyder desuden tallerkner i forskellige størrelser der passer til alle typer af måltider.
 • Hvilken form på tallerknen skal jeg vælge?

  Den mest normale form er runde tallerkner. På det seneste er det dog blevet mere og mere normalt at have firkantet eller rektangulære tallerkner, der giver karakter til din bordopdækning. Til rektangulære spiseborde er det smukt at bryde linjerne af med tallerkner i andre former, dog er også det fint at følge bordets linjer med firkantede tallerkner. Til runde borde er det bedst med runde eller ovale tallerkner. Så benytter du bordets overflade på den bedste måde. Der fås også tallerkner i asymmetriske og ovale former. Skal du byde på treretters kan en bordopdækning med forskellige former blive en flot detalje.
 • Hvilket materiale skal jeg vælge tallerkner i?

  Smukke tallerkner fås i en mængde forskellige materiale. Normalt fremstilles tallerkner af keramik. Det betyder at de fås i de forskellige materialer porcelæn, stentøj eller lertøj. Vi tilbyder tallerkner i forskellige materialer så du nemt kan finde den slags der passer dig bedst. Børnetallerkner er oftest lavet af hård plast. Det gør tallerkenen holdbare, slidstærke og lette. Du behøver derfor ikke være bange for at tallerknen ryger på gulvet, det sker nemt med små børn.
 • Hvilke mål har tallerkner og asietter?

  Normalt er middagstallerkner 25 cm i diameter, hvor asietter er 18 cm. Dog kan målene være forskellige afhængig af varemærke og design på tallerknerne.