Spring overskrift over og gå videre.

Sommerens lave priser - spar op til 70%!

Viser 3 av 3 produkter

En skammel, der er tilpasset dit barns størrelse, styrker dit barns selvtillid. Lad skamlen være det møbel, som dit barn kan sidde på. Vælg din favorit blandt vores smukke og prisvenlige børneskammel.

En børneskammel er det oplagte møbel i børneværelset

Hvordan kan jeg bruge en børneskammel?

En børneskammel er et praktisk sted, hvor dit barn kan sidde, både når det leger og læser historier. Skamlen kan være en ekstra siddeplads til legekammerater eller til at sætte bamsen på. En skammel kan bruges til forskellige ting på forskellige tidspunkter. Nogle gange kan du sætte en blomsterkrukke på den, andre gange er det en god mulighed for dit barn til at kunne nå vasken.

Hvilken slags skammel er den rigtige for mit barn?

Hvis dit barn er meget glad for dyr, er en skammel, der forestiller et dyr af en eller anden art, perfekt. Hvis dit barn gerne selv vil kunne flytte skamlen, er det godt, hvis den er nem at holde fast i. Det er rart for både dig og dit barn, hvis din børneskammel passer ind i det rum, den skal stå i, og passer til den øvrige indretning eller legetøj.

Hvor skal jeg sætte min skammel?

Når skamlen ikke bruges til at sidde eller stå på, kan den fungere som et lille ekstra bord til dit barn. Du kan også lægge den under et skrivebord eller bare lade den stå op ad en væg. Mange af de skamler, du finder i vores sortiment, er dekorative og ser flotte ud, selv om de står midt på børneværelset. Det er bedst at placere skamlen der, hvor dit barn har mest brug for den, og hvor den er let tilgængelig.