Puslebord

11 stk produkter
Kampagne
1284215(3).jpg

Puslebordet er et must til alle børnefamilier med små børn, uanset hvordan de bor. Derfor har vi samlet et bredt udbud af pusleborde i forskellige størrelser og modeller til forskellige boligtyper. Her finder du alt fra det lille puslebord perfekt til hjem med mindre plads, til større modeller med masser af plads og smart opbevaring. Vi tilbyder et flertal alternativ som både er smukke og pladsbesparende så du kan finde et puslebord der passer lige præcis din stil og dine behov. Hos os på Trademax finder du prisfornuftige og holdbare pusleborde som stiller høje krav på både hygiejne og sikkerhed. Velkommen!

 

Som forældre findes der en overflod af ting som man bør skaffe. Et puslebord er lige præcis sådan en ting, det gør det ikke kun nemmere at skifte ble, men det er også en god idé at have en stationær overflade som altid er klar til at blive brugt og hvor det nødvendige tilbehør er samlet på et sted. At købe et kommode i form af et puslebord med skuffer og anden smart opbevaringsplads vil forbedre både funktionalitet og sikkerhed. Desuden er det pladsbesparende. Vi på Trademax tilbyder puslekommoder med masser af plads til at fra bleer, tøj og håndklæder til vaskeklude og andre nødvendige hygiejneprodukter. Tilfældes for alle vores pusleborde er at de er designet til at være både praktiske og funktionelle for både forældre og børn. Alt for at gøre forældre livet så nemt som muligt!

Vælg det rigtige puslebord

Når du skal købe et puslebord er det vigtigt at vælge en model som passer lige præcis jeres behov og den plads i har. Tænk over hvor puslebordet skal stå. Find ud af hvor meget plads du har, og hvilke mål puslebordet skal have. Vælg også et puslebord med god arbejdshøjde til jer da i vil bruge en hel del tid ved puslebordet. Når det gælder placering af puslebordet så anbefaler vi at det skal være tæt på en vandhane af praktiske årsager. Men det er selvfølgelig obligatorisk, man kan for eksempel også bruge en vandskål eller vådservietter. Det vigtigste at tænke på er at finde et sikkert og godt puslebord.

Pusleborde og meget mere…

Hos os på Trademax finder du ikke kun et bredt udbud af pusleborde. Vi tilbyder også praktiske og prisfornuftige børnemøbler til børn i alle aldre. Her finder du alt til et komplet børneværelse, alt fra opbevaring til børnesenge, børnestole og børneborde. Vi gør det nemt og smidigt for dig at indrette et værelse som dit barn vil trives i. Lad dig inspirere af vores store udbud af børnemøbler og indretning til børneværelset.

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampagne
Kampagne