Spring overskrift over og gå videre.

Kampagnepriser på senge, sofaer, opbevaring & meget mere!

Puslebordsunderlag

4 stk produkter
Viser 4 av 4 produkter

Som nybagt forælder oplever du mange ting, som du ikke kunne have forestillet dig, før barnet kom ind i dit liv. Du har dine idéer og romantiske billeder. I virkeligheden er der altid spørgsmål, som du ikke engang har tænkt over. Hvilken puslepude skal jeg købe, og hvilket pusleunderlag fungerer bedst.

Tag hånd om den lille på en puslepude af højeste kvalitet

  • Hvilken puslepude er bedst?

    Der fås mange gode puslepuder på markedet. Vi har samlet mange af dem her på Trademax. Før du træffer dit valg, er der nogle få aspekter, du bør overveje. Vælg en puslehynde med kanter. På den måde ligger dit barn mere sikkert og risikerer ikke at glide ned på gulvet i en ubevogtet tusindedel af et sekund. Overvej også at vælge en puslehynde, der ikke er for glat. Af præcis samme grund. Du ønsker, at dit barn skal ligge stabilt og sikkert, mens du har hænderne fulde af pudderdåser, bleer og andre ting.
  • Har jeg brug for et puslebord til min puslepude?

    Der findes mange gode pusleborde - som du også kan finde her hos Trademax. De er ikke nødvendige som sådan. Du kan bruge en hvilken som helst overflade, der har den rette højde til at arbejde på. Så længe puslepuden ligger stabilt og i den rigtige højde, har du, præcis hvad du har brug for. Et godt puslebord giver dig dog et par fordele oven i hatten. Du har skuffer og rum, så du har alt det, du har brug for, inden for rækkevidde.
  • Har jeg både brug for en puslepude og et betræk?

    Puslepude betræk og pusleunderlag er blot to ord for den samme ting. Så hvis du har købt et pusleunderlag, har du det hele.