Barborde

110 stk produkter
Kampagne
2042244(1).jpg
Populære filter

Et barbord eller ståbord behøver ikke kun bruges som et barbord. I den lille lejlighed passer det perfekt som spisebord for at skabe plads og spare lidt plads. Trademax tilbyder både barborde med og uden opbevaring, så det er en fremragende mulighed for at skaffe lidt mere opbevaringsmuligheder til den lille bolig. Vælg mellem barborde med eller uden tilhørende stole. Hvis du vælger et ståbord uden stole, kan du finde flere stilfulde barstole at vælge imellem her.

Find dit barbord her

Findes der barborde i forskellige materialer og modeller?

Selvfølgelig! Der er barborde, der ser ud som mindre spiseborde, men med højere ben. Andre barborde står på metalstativer og er normalt runde. Der er ståborde, der har hylder på siderne. De fleste barborde har en størrelse, så mindst fire personer kan sidde rundt om bordet. Hos os på Trademax finder du barborde og ståborde i mange forskellige modeller, højder og materialer.

Hvor højt er et barbord?

Modellerne er mange, og dermed også højderne på et ståbord. Generelt set varierer et barbord i højden fra 105 cm til 120 cm. Vælg det, der passer bedst til pladsen og din egen højde. Husk, at det skal være en behagelig højde både sammen med en barstol eller stående. Hvis du er usikker på, hvilken højde du skal have på dit nye ståbord, hjælper vores kundeservice gerne dig med at finde den rigtige blandt vores barborde.

Kan jeg købe barborde med stole?

Ja, du kan købe barborde og barstole. På Trademax tilbyder vi både komplette sæt med barborde og stole, eller du kan selv sammensætte det i din egen stil ved at vælge separate barstole og barborde.

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampagne
Forventet levering inden 10 hverdage
Kampagne