Barborde

130 stk produkter
Kampagne
1120135(5).jpg
Populære filter

Hvem har ikke altid drømt om at få sin egen minibar i hjemmet? At kunne skabe en bar i sit hjem vil helt sikkert sætte gang i festen og det gode humør, når man har gæster. Hos Trademax finder du et udvalg af barborde, som du kan lade dig inspirere af. Et barbord kan være oplagt til dig, der gerne vil skabe en bar i dit hjem. Men et barbord kan også være særlig praktisk til dig, der bor lidt trængt. Her vil et barbord sagtens kunne bruges som spisebord. Kig dig omkring her på siden og lad dig inspirere af vores brede udvalg af barborde. 

Find dit barbord her

Hvis du går og drømmer om at have en bar i stuen, så skal du kigge nærmere på udvalget her på siden. Hvis du leder efter et spisebord, som ikke optager for meget plads i dit hjem, så vil et barbord også være oplagt for dig. Et barbord fylder meget lidt og samtidig kan der nemt købes mange barstole til, så man stadig kan sidde mange mennesker rundt om bordet. Her på siden finder du mange forskellige bud på et barbord. Er du på udkig efter et barbord i et helt klassisk design, så kunne Vienna barbord måske være noget for dig. Vienna er en tidsløs og elegant møbelserie, som passer ind i de fleste hjem. Vienna er et stilfuldt højt spisebord lavet af de bedste og mest holdbare materialer. Du er heraf garanteret et møbel, som kan holde til lidt af hvert og som samtidig er af høj kvalitet. Dette barbord kan nemt kombineres med barstole. Du kan med fordel kigge nærmere på vores udvalg af barstole her. Er du mere på udkig efter et barbord, som ligner de barborde man finder på diskoteker, så vil Heine barbord være lige noget for dig. Dette barbord vil både være perfekt, hvis du går og drømmer om at skabe en minibar i dit hjem. Det vil også være utrolig velegnet som et lille spisebord ude i køkkenet, da det ikke fylder ret meget. Med dette barbord vil du nemt og bekvemt kunne indtage dagens hurtigere måltider i køkkenet eller en god kop morgenkaffe. Mulighederne for at finde det perfekte barbord er mange med vores udvalg her på siden og du finder mange forskellige løsninger, så mon ikke, du kan finde et barbord, som vil passe perfekt ind i dit hjem.

God service til gode priser
Hos Trademax fokuserer vi på at give dig den bedste service, når du kigger efter møbler til dit hjem. Vi tilbyder derfor levering af varer lige til din hoveddør til en fast lav fragtpris. Samtidig sørger vi altid for at have kvalitetsmøbler til gode priser, så alle kan være med. Vi har også ofte flere gode tilbud på vores side. Ønsker du at holde dig opdateret om nye tiltag eller tilbud så tilmeld dig vores nyhedsbrev nederst på siden. Hvis du har spørgsmål til nogle af vores møbler eller andet, så er du også altid velkommen til at kontakte os. Bestil allerede dit barbord i dag og nyd godt af at få det leveret lige til døren. 

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Materialetype
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampagne
Forventet levering inden 10 hverdage
Kampagne