Spring overskrift over og gå videre.

Lige nu! 300:– EKSTRA rabat på køb over 4000:–. Kode: 300OFF

Slutter om:

Camping & vandring

325 stk produkter
Viser 24 av 325 produkter
1
...
14

Om sommeren er camping og vandring noget der lokker mange. Camping og vandring er ikke bare skønt men også en måde for dig at leve i naturen. Her finder du alt du skal bruge til at klare dit eventyr. Uanset hvor mange dage du skal være væk.

Almindelige spørgsmål og svar

  • Hvad skal jeg pakke når jeg skal campere eller på vandretur?

    Det er ikke altid nemt at vide hvad der skal pakkes når du skal ud og vandre eller campere. Uanset hvor længe du skal være ude på dit eventyr finder du alt du har brug for her hos Trademax. Begynd med at udgå fra hvor længe du skal være væk og hvor meget pakning du har plads til. Det mest grundlæggende at pakke ned i din rygsæk er telt, sovepose, liggeunderlag og tilbehør for at kunne spise.
  • Hvad skal jeg tænke på inden camping og vandring?

    Er det første gang du skal ud og campere eller vandre er der nogle tips du bør tænke på. Vælg telt efter behov. Det vil sige, skal du op og campere i bjergene eller ud på en kortere udflugt i skoven? Sørg for at du har alt den grundlæggende pakning med samt find balancen mellem at have det vigtigste med og at ikke have for tung pakning. Det er også vigtig at have planlagt din vandring og hvor du skal campere. Med disse enkle tricks har du gode forudsætninger for at lykkedes med din camping og vandringstur.
  • Hvordan ved jeg at jeg har de rigtige forudsætninger for at lykkedes med camping og vandring?

    Ved at købe produkter af høj kvalitet fra vores sortiment giver du dig selv gode forudsætninger for en vellykket camping og vandringstur. Med det rette udstyr kan du håndtere alle situationer der må dukke op på vejen. Med telt, sovepose og udstyr fra Trademax sortiment er der større chance for at du vil nyde friluftslivet og længtes efter dit næste eventyr.