Spring overskrift over og gå videre.

Lige nu! 300:– EKSTRA rabat på køb over 4000:–. Kode: 300OFF

Slutter om:

Viser 24 av 51 produkter
1
...
3

  • Hvad skal jeg tænke på ved køb af telt?

    Først er det vigtig at tænke på hvordan du plejer at campere. Skal du på vandreferie skal du bruge et telt der ikke vejer så meget. Teltet skal også indeholde få dele og være nemt at sætte op. Et Popup-telt er ofte et godt alternativ til vandreferien. Bruger du teltet på campingpladser eller i er flere i familien bør du kigge på et telt med ekstra plads. 4-personers telt er et godt alternativ selvom i måske kun er tre personer.
  • Er det svært at sætte et telt op?

    For sjov plejer man at sige at en god måde at teste sit forhold på er at sætte et telt op. Nogle telte består af mange dele og kan tage lidt tid at sætte op. Samtidigt kan du med større telt få det delt op i rum, meget praktisk hvis i er mange. Instruktionerne der medfølger er nemme at forstår så det plejer at gå hurtigere efter noget tid, når man har vænnet sig til det.
  • Er det behageligt at sove i telt?

    At campere er en oplevelse og der er en fantastisk måde at kunne nyde naturen på. Det er desuden et billigt alternativ til andre måder at bo på, når man er på ferie. Ved at vælge gode liggeunderlag kan det være rigtig dejligt at sove i telt, og du vil vågne udhvilet op.