Spring overskrift over og gå videre.

Sæsonen er i gang! Forårets havemøbler er ankommet!

Friluftsudstyr

173 stk produkter
Viser 24 av 173 produkter
1
...
8

Velkommen ind og udforske Trademax store udbud af friluftsudstyr. Her har vi samlet produkter der kan være behov for uanset hvilken aktivitet du skal udføre. Hos Trademax finder du for eksempel soveposer, liggeunderlag, myggenet eller vandrestave. Velkommen ind og bladre i vores sortiment.

Almindelige spørgsmål og svar

  • Hvad skal jeg bruge af friluftsudstyr?

    Hvor meget udstyr du skal bruge afhænger af hvilken aktivitet du skal udføre. Der er aktiviteter hvor du skal bruge mere udstyr og der er aktiviteter der kræver mindre friluftsudstyr. Hvor meget udstyr du vil købe er i bund og grund en smagssag. Hos Trademax kan du finde alt hvad hjertet begære når det kommer til billig friluftsudstyr online. Uanset hvilken type af friluftsaktivitet du skal begive dig ud i.
  • Hvad skal jeg pakke med på min vandretur?

    Hvad du skal pakke af friluftsudstyr afhænger af hvad du skal lave og hvor længe du skal være væk. Din pakning er desuden personlig og afhænger af hvad du vil og har brug for at have med. Hvis du for eksempel skal være væk i flere dage har du betydeligt mindre plads hvis du bare har mulighed for at pakke en rygsæk. Prioritere din egen pakning og dit friluftsudstyr efter hvor meget du kan have med.
  • Hvad er fordelene med at købe friluftsudstyr online?

    Vi ønsker at du som kunde hos os på Trademax skal føle dig tryg med dit nye køb af friluftsudstyr. Derfor tilbyder vi 14 dages fortrydelse, så du nemt kan overveje hjemme, om det var det rigtige køb for dig. Desuden er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice som svarer på dine spørgsmål inden for 24 timer.