Spring overskrift over og gå videre.

Sommerens lave priser - spar op til 70%!

Viser 9 av 9 produkter

  • Hvordan pakker jeg en rygsæk?

    At pakke en rygsæk er relativt nemt men der findes nogle fif der gør pakningen mere praktisk. Alt der er tungt ligger du tættest på ryggen og de lette ting lægger du langt nede i rygsækken. På den måde bliver det letter at holde balancen og bliver mere stabil. De ting du nemt og hurtigt vil komme til, pakker du i taskens ydre rum. Det er også en god idé at dele pakningen op i forskellige toilettasker eller poser, på den måde skaber du mere orden.
  • Hvilken rygsæk skal jeg vælge?

    Du kan dele rygsække ind i tre kategorier. Skal du ud på en dagtur er det nok med en rygsæk med plads til 20-40 liter. Skal du ud og vandre er det godt med en rygsæk med plads til 40-60 liter. Skal du derimod ud på et langt eventyr skal du bruge en større rygsæk. Den skal helst have plads til mellem 60 liter op til 120 liter.
  • Hvorfor er det vigtig at pakke korrekt?

    Uanset hvor længe du skal være væk eller hvor meget du skal bære er det altid vigtigt at du pakker korrekt. Skulle du pakke din rygsæk på den forkerte måde er der risiko for at du belaster ryggen mere end benene. Du vil da få så ondt i ryggen at du måske bliver nødt til at afbryde dit eventyr. Følger du de tidligere anbefalinger om hvordan man pakker korrekt, hvor du sætter funktion mod behov så får du ikke nogle problemer med din pakning.