Spring overskrift over og gå videre.

Gå ikke glip af SOMMERUDSALG - skøre tilbud!

Kategorier

Friluftsliv

103 stk produkter
Kano & kayak
Kano & kayak
Cykler
Cykler
Klattring
Klattring
Skøjter
Ski
Flydeveste
Viser 24 av 103 produkter
1
...
5

Har du brug for at komme væk fra stressen i byen og alle de forskellige krav. Vi på Trademax er her for at hjælpe dig med det. Hos os finder du soveposer, liggeunderlag, telt og meget mere. Her kan du med andre ord finde alt der har med friluftslivet at gøre. Vi ønsker at du får den bedste oplevelse når du skal ud på eventyr.

Almindelige spørgsmål og svar

  • Hvad er friluftsliv?

    Hvad friluftsliv egentlig betyder og hvad det går ud på er individuelt. Friluftsliv vækker forskellige associationer for forskellige mennesker og skaber værdi på forskellige måder. Ordet friluftsliv grunder i mødet mellem menneske og natur.
  • Hvad skal man have med for et vellykket friluftsliv?

    At have korrekt udstyr med når man skal leve et friluftsliv er vigtigt. Det gør oplevelsen meget mere praktisk og måske får du lyst til mere friluftsliv. For at gøre det bekvemt på rejsen er det altid godt at have sovepose, liggeunderlag og en stor rygsæk med plads til al pakning med sig. Vil du have endnu mere komfort kan du pakke campingmøbler med som er dejlige at hvile i efter vandringsturen. Uanset hvilken type af udstyr du er på jagt efter finder du den helt sikkert her hos os på Trademax.
  • Hvad gør en aktivitet til friluftsliv?

    Da friluftsliv grunder i mødet mellem menneske og natur kan man sige at alle typer for udendørs aktivitet gælder som friluftsliv. Ophold i skoven eller bjergene hvor vandring og camping er normalt. Vi på Trademax tilbyder et stort sortiment af alt du skal bruge til et aktivt friluftsliv. Uanset hvor stort eventyr du har foran dig.