Spring overskrift over og gå videre.

Sommerens lave priser - spar op til 70%!

Viser 24 av 88 produkter
1
...
4

  • Hvordan vælger jeg cykel?

    At vælge cykel er ikke helt nemt. Til dig der vil nyde lange cykelture eller pendle uden at bruge alt for mange kræfter i bakkerne kan en elcykel eller en hybridcykel være et godt alternativ. En sportscykel er også en god model til at pendle komfortabelt. Træner du cykling er en racermodel et godt valg, men den passer ikke i mark og skov. Vil du kunne begive dig ud på udfordrende skovstier nogen gange, er en mountainbike et smart valg. Så det vigtigste er at du vælge ud efter behov og interesse.
  • Hvordan vælger jeg den rigtige cykel til yngre børn?

    Størrelsesmæssigt kan du tænke på at 12 tommer som regel er tilpas til børn på ca. 3 år og 14 tommer er en god størrelse til børn fra 3 til 5 år. Derefter øger du til 16 tommer. For børn betyder cyklens udseende meget så det er en god idé at finde en som barnet kan lide. Så bliver chancen for at i kan opdage verden på cykel sammen, meget større.
  • Hvad skal jeg tænke på ved køb af cykel?

    Udover modellen kan det være en god idé at tænke på opbevaring. Har du mulighed for at pakke alt med på en praktisk måde, bliver turen sjovere. Hjelmen er også vigtig til sikre cykelture.