Spring overskrift over og gå videre.

Kampagnepriser på senge, sofaer, opbevaring & meget mere!

Viser 4 av 4 produkter

Hvem husker ikke sin første cykeltur? Kan du huske den vidunderlige følelse af frihed, som hjulene gav? Du ønsker sikkert at give dit barn den samme følelse. Vælg mellem vores udvalg af billige balancecykler og løbecykler for at give de vidunderlige barndomsminder.

Giv gode barndomsminder med balancecykel og løbecykel

  • Er løbecykel det næste skridt op fra trehjulet?

    Når dit barn er vokset ud af sin trehjulede cykel, men endnu ikke har lært at køre på en cykel med to hjul og pedaler, er en balancecykel det perfekte alternativ. Balancecyklen giver følelsen af en større cykel, end trehjulet var, men den kræver ikke den samme balance fornemmelse som en almindelig cykel. Barnet holder balancen ved at sparke med fødderne på jorden, men vil indimellem trille med balancen.
  • Kan mit barn selv køre på en løbecykel?

    Det gode ved at køre med en balancecykel er, at dit barn ikke har brug for hjælp under turen. Da cyklen ikke har nogen pedaler, der kan rammes, eller er høj som en børnecykel, er risikoen for at komme til skade minimal. Dit barn holder balancen ved hjælp af sine fødder og lærer langsomt men sikkert at håndtere og balancere en tohjulet cykel.
  • Er en scooter en rigtig cykel?

    I modsætning til en normal børnecykel kører man på en scooter med fødderne på jorden i stedet for pedaler. Løbecyklen er en enkel cykel, som er nemmere for barnet at håndtere og komme op i fart. På denne måde vil barnets balance langsomt vokse, og barnets krop og hjerne vil lære, hvordan en rigtig cykel på to hjul fungerer. En balancecykel er det pædagogiske skridt mellem en trehjulet cykel og en rigtig børnecykel.