Kano & kayak

3 stk produkter
18ec7094d4a1ce80a65db98635bd3c76c79602d8.jpg
At opleve naturen fra vandet, i en kajak eller kano, bringer dig tæt på, på en anden måde. Med en kano eller kajak kan du sejle ud på en flod, på havet eller i en sø i dit eget tempo og stoppe, hvor du har lyst. Hvis du har en oppustelig kayak, er det nemt at tage den med til det sted, du vil udforske i løbet af dagen.

Tag springet ud i naturen med kano og kajak

Er en kajak eller kano sikker på vandet?

Når du er på vandet, bør du altid have en redningsvest eller sikkerhedsvest på, selvom du kan svømme godt, men din kayak er en sikkert plads. Den er fremstillet af et helt vandtæt stof, der ikke bliver beskadiget af UV-stråler. Nylon belægningen, der dækker din oppustelige kajak, er punkterings bestandig for at kunne modstå sten eller udstående grene, som kan findes i floder og ved kysterne.

Hvordan puster jeg min kajak op?

Når det er tid til at sætte din kajak eller kano i vandet, er det nemt at puste den op med den håndholdte pumpe. Der er håndtag på hver side, så det er nemt at bære den ud til vandet. Kajakken har aftagelige finner for at give retningsstabilitet, hvilket også er med til at øge hastigheden.

Er en kano komfortabel?

Da kayak- og kanosejlads skal være en afslappende og behagelig oplevelse for dig, er der et justerbart ryglæn og plads til drikkevarer, frugt eller kiks, så du kan tage en pause og spise, når du har padlet et stykke tid. Den pagaj, du bruger, er lavet af letvægts aluminium, hvilket gør den behagelig at bruge.

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Forventet levering inden 10 hverdage