Spring overskrift over og gå videre.

Lige nu! 300:– EKSTRA rabat på køb over 4000:–. Kode: 300OFF

Slutter om:

Viser 24 av 294 produkter
1
...
13
Gør dig klar til sommer med de små! Når det varme vejr nærmer sig vil du måske tilbringe mere tid udendørs i din have. Det er vigtig at kunne slappe af og have det sjovt med børnene. Hos Trademax finder du et bredt udbud af legehuse, trampoliner og forskellige redskaber til en legefuld stund udendørs.

Spil og sport hos Trademax

  • Hvilket leg & sport sortiment tilbyder Trademax?

    Trademax har alle de udendørs ting du kan tænkes have brug for for at gøre din have til en sjov legeplads til børnene. Her finder du et udbud der passer alle typer af sport, hobby & leg - uanset havens størrelse.
  • Hvad indebære leg, sport & hobby?

    Om sommeren vil man kunne være ude så meget som muligt for at nyde det fine vejr, specielt med hele familien. Med produkter fra vores sortiment kan du lave sjov og ballade med børnene, uanset alder. Bladre blandt alt fra trampoliner til hoppeborge og gyngestativer samt firhjulet til børn.
  • Hvordan kan jeg føle mig tryg med mit køb?

    Hos Trademax tilbyder vi altid 14 dages fortrydelse. Du kan derfor overveje stille og roligt hjemme og dit køb af leg & hobby er det rigtige for dig og din familie. Skulle du have flere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte vores dygtige kundeservice. Vi svare på dine spørgsmål inden for 24 timer.