Legehus til børn i alle aldrer

8 stk produkter
3a12435441fda923a2d5be396ccbfc8d54adcf3e.jpg
Med et legehus fra Trademax får dine børn sit helt eget sted at herske over. Legehuset er en plads til fantasi og leg som skaber en god grund til meget glæde og grin. Her på Trademax.se kan du vælge blandt legehuse af plastik og træ, og vores sortiment tilbyder også forskellige størrelser, så i kan finde den model der passer jer bedst.

Et hyggeligt legehus bliver børnenes paradis

Hvor kan jeg sætte legehuset?

Trademax legehuse kan stå både indendørs og udendørs, og dermed vælger i selv i familien hvor den skal stå. Vores legehuse holder en høj standard og er bygget til at klare belastning fra vind og vejr ved placering udendørs.

Hvilken størrelse skal man vælge?

Vælg et legehus ud fra hvor det skal stå, og hvor mange børn der skal lege i den. Et tips er at markere den plads hvor legehuset skal stå inden du vælger, og sammenligner dimensionerne for at få et billede af hvor meget plads legehuse skal bruge. Et stort legehus passer til familier med flere børn, mens et mindre er nemmere at placere indendørs.

Er er legehuse ikke dyre?

Vi på Trademax tilbyder din familie et billigt legehus af høj kvalitet, da vores forretningsmodel er baseret på færre formidlere, der ellers øger priserne for dig som kunde. Hos Trademax får du et prisfornuftigt legehus der holder for leg og eventyr i lang tid fremover.

Kan man købe legehus på nettet?

Det er ikke nogle problemer! Når du har kigget vores sortiment igennem bestiller du nemt og bekvemt dit legehus online her på Trademax.dk.

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Forventet levering inden 10 hverdage