2094600(1).jpg

En elscooter er en elektrisk variant af den klassiske løbehjul med en elmotor, der driver den. El-løbehjulet er et praktisk og miljøvenligt alternativ til korte ture i bymiljøet og kan hjælpe dig med at spare tid og penge på transport, samtidig med at du mindsker din klimapåvirkning. Trademax tilbyder et bredt udvalg af elscootere i forskellige farver og modeller, der passer både til voksne og børn. Ved at vælge en el-løbehjul som transportmiddel kan du nemt og bekvemt komme til og fra arbejde eller butikken. Der er mange forskellige modeller at vælge imellem, fra mindre el-løbehjul til børn og unge til større og mere robuste modeller af elscooter til voksne.

Kan jeg bruge en elscooter i terræn eller på ujævne overflader?

Det afhænger af den model af elscooter, du har. Nogle modeller er mere velegnede til terrænkørsel eller ujævne overflader end andre. Det er altid vigtigt at følge producentens anbefalinger til brug af elscooteren.

Hvilke regler gælder for el-løbehjul?

Et el-løbehjul bør være udstyret med både bremser og en ringeklokke, mens der ikke er krav til, hvordan ringeklokken skal se ud eller lyde. Hvis du kører el-løbehjulet i mørke, kræves det, at det er udstyret med både for- og baglygter samt reflekser. Hvis personen, der kører elscooteren, er under 15 år, kræves en hjelm, men vi anbefaler, at alle, der kører en elscooter, bruger hjelm.

Må man være mere end to personer på en elscooter eller el-løbehjul?

Det er ikke tilladt at give nogen et lift på en el-løbehjul eller elscooter.

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Pris
Fra(kr)
Til(kr)